neo.a Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Čus chci se zeptat... dnes jsem si koupil 1x jack samice-2x cinch samice abych mohl na PS3 hrát ze sluchátkama.. a teď se chci zeptat kdybych tam dal rozdvojku na jack jestli by tam šel normální mikrofon nějak ? díky ))) Citovat
0 Butterflyy14 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 v ps3 neni nic do ceho se da strcit jack 3,5 nwm jestli to existuje ale skus sehnat konektor USB do kteryho jsou zapojit 3,5 jacky ;) Citovat
0 Tazcz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Mrknul jsem se po netu a skutecne to existuje, akorat to vypada ze to asi bude na mini USB a cena okolo 250Kc. To uz by se ti mozna vyplatilo koupit novy sluchadla s USB vstupem. Citovat
0 neo.a Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 jde to .. takhle koukej: http://2i.cz/9fd15872a1 jen by me zajimalo jestli tam jde nejak ten mikrofon abych nemusel kupovat headset x( Citovat
Otázka
neo.a
Čus chci se zeptat... dnes jsem si koupil 1x jack samice-2x cinch samice abych mohl na PS3 hrát ze sluchátkama.. a teď se chci zeptat kdybych tam dal rozdvojku na jack jestli by tam šel normální mikrofon nějak ? díky )))
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.