ZupaHuck Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Zdravím, jako nekompromisní PCčkář jsem si z hecu koupil Xko 360 a měl bych pár dotazů. Internetový prohlížeč? Kde v konzoli najdu Web browser? Internet mám zapojený, musím to mít i propojený s pc? :/ Pro se mi pořád odhlašuje účet z Xbox live. Kdykoliv zapnu hru a vypnu jsem odhlášenej dá se sti něco udělat? Pálený hry? zvládnul bych to? kdybych něco pos*al dá se to nějak vrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tak xbox 360 browser nema.Ma ho PS3 a Wii Stim live projed nastaveni profilu je tam sing in nastaveni. A flash bys podle me nezvladnu potrebujes na to udelatka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZupaHuck
Zdravím, jako nekompromisní PCčkář jsem si z hecu koupil Xko 360 a měl bych pár dotazů.
Internetový prohlížeč?
Kde v konzoli najdu Web browser? Internet mám zapojený, musím to mít i propojený s pc? :/
Pro se mi pořád odhlašuje účet z Xbox live. Kdykoliv zapnu hru a vypnu jsem odhlášenej dá se sti něco udělat?
Pálený hry? zvládnul bych to? kdybych něco pos*al dá se to nějak vrátit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.