Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

The funds could not be added to your wallet

Pennywise

Otázka

Tuto hlášku mi to hází když chci do peněženky přes kartu dobít peníze, vždycky mi to šlo, najednou mi to hází tuto hlášku. Udaje o kartě jsem tisíckrát kontrolovat, tam problém není! Peníze na účtu mám! Dělá tohle ještě někomu?

Mluvím samozřejmě o CZ store

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nene právě že jsem to xkrát kontroloval, napadá ještě poslední věc, jestli jméno nemá být napsáné velkými písmeny celé, před nějakou dobou jsem totiž ty udaje mazal, a samozřejmě jsem je zase znovu vyplnil, ale už si nepamatuju jak bylo to jméno napsáno jestli capslockem nebo normálně...jiná věc mě nenapadá. Ted momentálně musím čekat, protože jsem přečerpal limit jak jsem pořád mazal udaje a vyplňoval znovu v mysli, že jsem něco udělal špatně, snad mi to za pár dní zase odblokují...

Odkaz ke komentáři

• 0

Vím, že je to starší topic, ale mám stejný problém. 8. 2. 2013 jsem naposledy přidal peníze z ČSOB (cca 300,-....btw. mám čím platit, nestahoval jsem žádný update či něco podobného) a hned 9. 2. 2013 mě PSNko jak na PS3 tak i na PC hlásilo "Funds could not be added to your wallet (56)". Teď po týdnu jsem to zkusil znovu a stále nic nefunguje. Podotýkám, že jsem 3 roky platil stejnou kartou všechny transakce na PS3 a žádnej problém nebyl (platby po netu mám samozřejmě povolené, stejně tak vysoký limit na převody). Tuším proto, že nebude žádný problém s bankou (ani bych nevěděl na co se mám zeptat). Neví prosím někdo řešení? Už se mi zdá, že je to znamení toho, abych do PS3 nedával víc peněz :D

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu