DannyWay Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Zdravím. Kamarád si koupil použité PSP 1004. Nahrál si do něj CFW 5.03 a hned ho vymazal. Poprosil mě,jestli bych mu ho nemohl tzv. "hacknout" pomocí ChickHENU. Souhlasil jsem ale mám pár otázek. Když si do něj stáhl 5.03 a aktivoval ji ale zase hned vymazal tu kolonku na aktualizaci,tak když když budu dávat ChickHEN, rád bych však aktualizoval na GEN-C DT MODE. Takže budu postupovat normálně jako u mého PSP 3004? Tím mylsím to,že tam nahraji příslušnou verzi ChickHENu pro PSP 1004 a 5.03 GEN C DT MODE? Díky moc, Danny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kowish Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Pokud ti mohu poradit tak tam nedavej Hen stači update a ja si tam hodil CFW 6.60 pro-b 10 a pohoda iso apod. jede ;) (bohužel ještě není pernament takže když ho vypneš na tvrdo musis znova spustit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ale je 6.60 PRO Perament - CIPL Flasher (pro desky 01g a 02g). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.