Typan Cz Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 čus, jednou se mi při startu nějak zkonil comp, tak sem ho restartoval, spustil program na obnovu počítače, naběhl v pohodě, zkusil sem spustit AC:BH a tam mi to napsalo, že mi to nenašlo ubisoft game launcher, at to preinstaluju, tak sem to odinstaloval, nejdriv mi to chtelo pustit znova instalaci, tak sem to zamit a odinstaloval sem to pres Ccleaner. chtel sem to nainstalovat znova pres DVDcko a tam kdyz sem spustil setup tak se me to zeptalo jestli chci hru odinstalovat, kdyz uz odinstalovana byla... a tak sem to zkusil nechat smaznout i se savama, ktery sem si hodil na plochu, ale ono to blbe porad a smazaly se mi i ty savy na plose :( a v ovladacich panelech AC furt je ale chybi mu ikonka... nevite nekdo pls co s tim ? (samozrejme ze mam origos) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.