Blackheart Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Zdravicko. Kdyz se pripojim pres wifinu, tak mi cca po pul hodine pokazdy vypadne spojeni. Musim se rucabo pripojit znova a bezi to dal, ale pri hrani je to peknej shit. Muzete mi prosim nekdo poradit? :bash: Citovat
0 Pyxi007 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Zkus to nejdříve ještě připojit přes Eternit kábl, může být chyba i v routeru/ modemu! Pochybuji že by byla příčina v Xboxu! a poté bych to zkusil ještě připojit třeba u kámoše , kterej ma wifi :) zkus a napiš Citovat
0 Blackheart Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 28, 2011 S kabelem nejni problem. Pada mi to jenom pokud to mam na Wifi. Zkousel sem i jinej router. Mam doma d-linka a nejakej zixxel. Pada to na oba. Neni mozny,ze to trebas nejak neutahne sit? Mam na ten router pripojeny tri pocitace a ty slapou v pohode....jenom x-ko furt kravi. Citovat
Otázka
Blackheart
Zdravicko. Kdyz se pripojim pres wifinu, tak mi cca po pul hodine pokazdy vypadne spojeni. Musim se rucabo pripojit znova a bezi to dal, ale pri hrani je to peknej shit. Muzete mi prosim nekdo poradit? :bash:
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.