Blackheart Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Zdravicko. Kdyz se pripojim pres wifinu, tak mi cca po pul hodine pokazdy vypadne spojeni. Musim se rucabo pripojit znova a bezi to dal, ale pri hrani je to peknej shit. Muzete mi prosim nekdo poradit? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pyxi007 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Zkus to nejdříve ještě připojit přes Eternit kábl, může být chyba i v routeru/ modemu! Pochybuji že by byla příčina v Xboxu! a poté bych to zkusil ještě připojit třeba u kámoše , kterej ma wifi :) zkus a napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blackheart Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 S kabelem nejni problem. Pada mi to jenom pokud to mam na Wifi. Zkousel sem i jinej router. Mam doma d-linka a nejakej zixxel. Pada to na oba. Neni mozny,ze to trebas nejak neutahne sit? Mam na ten router pripojeny tri pocitace a ty slapou v pohode....jenom x-ko furt kravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blackheart
Zdravicko. Kdyz se pripojim pres wifinu, tak mi cca po pul hodine pokazdy vypadne spojeni. Musim se rucabo pripojit znova a bezi to dal, ale pri hrani je to peknej shit. Muzete mi prosim nekdo poradit? :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.