mates ps3 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ahoj můžu tenhle volant dat třeba na nějakou židli a pedály na zem nebo je opravdu nutná ta ne zrovna levná hrací sedačka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike97 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ta sedačka nutná fakt není, ale hádám, že to s ní bude lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 tak to jsem rád ale ta cena škoda že se u toho gt nedá nastavit taky H radicka jako u toho g25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Myslíš GT5? Mám G27 a H mi funguje ormálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ne to nemam na mysli u logitechu driving force gt nejde nastavit razeni do H jako na G25 tam je ten otocnej knoflik jak na pračce kterym se nastavuje H nebo sekvencní tady je vse videt jedna minuta a tri vteriny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smokeflypaper Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ahoj můžu tenhle volant dat třeba na nějakou židli a pedály na zem nebo je opravdu nutná ta ne zrovna levná hrací sedačka?? židli nedoporučuju bo bys s ní mohl rozbít plovoucí podlahu ... :) přidělej to na něco težšího než je židle v zápalu boje bys žídlí mával po místnosti držejíce jí za připevněný volant... :D Muehehehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mates ps3
ahoj můžu tenhle volant dat třeba na nějakou židli a pedály na zem nebo je opravdu nutná ta ne zrovna levná hrací sedačka??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.