Blooman Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Mám Mame meulátor (pomocí něhož si zahraju Donkey Konga (classic) Ale když zapnu hru menu se sekne.. a nic.. Co s tím? Mam 6.35 Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 mě nejde MAME na TN hen - zkus jinej CFW,nebi jinej MAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Jako mě se zapne... ale hry nejdou.. Jinek cwf? jakej na 6.35? 3004 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 A existuje něco jiného ? Jediné o co mi jde je je Donkey Kong .D... toho si chci zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 pokud to jde tak 5.03 zkus a na domkey konga - neni na nějaký jiný plaformě? např. GBA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Tak stáhni tu ROMku a a pokud bude pro NES tak stáhni emulátor NesterJ (Jede na 100%) a pokud v GBA tak stáhni UO GPSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Mám Mame meulátor (pomocí něhož si zahraju Donkey Konga (classic)
Ale když zapnu hru menu se sekne.. a nic..
Co s tím?
Mam 6.35 Pro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.