Trapper1468625427 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ahoj připadam si jako ****** ale do ted nechápu proč se hry na xbox "instalujou ?? kdžy je mám normalně na cd ? přece bez toho cd stejně nejdou spustít ... ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 instalujou se asi jen z důvodu, že nehučí a tolik se neopotřebovává dvd mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schlimbi Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Bez Dvd nejdou spustit, to je pravda. Ale ne všechny se instalujou. Z mých her bylo potřeba nainstalovat jen Forzu 3 protože má 2 DVD. Takže ne všechny se instalují:) EDIT: Ano, XBOX je potom krásně tichý, také je instaluju. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ahoj připadam si jako ****** ale do ted nechápu proč se hry na xbox "instalujou ?? kdžy je mám normalně na cd ? přece bez toho cd stejně nejdou spustít ... ne? ty asi nemas HDD ze jo? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ahoj připadam si jako ****** ale do ted nechápu proč se hry na xbox "instalujou ?? kdžy je mám normalně na cd ? přece bez toho cd stejně nejdou spustít ... ne? Hraním z HDD si šetříš mechaniku ( po dvou až třech letech bez HDD začíná mechanika špatně načítat ) , xbox je tichý a lépe a rychleji se načítají hry (nesekají se ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pyxi007 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Já instaluji každou hru z důvodu: 1) Menší hlučnost 2) Menší opotřebování mechaniky 3) Rychlejší načítání save a textur ve hrách PS: Samozdřejmě že DVD musí být v mechanice i když máš nainstalovanou hru na HDD, z jedinýho a prostýho důvodu ( kámoš by jsi koupil hru a tu pak půjčí několika dalším kamarádům, kteří si hru taktéž naistalují) MS by na tom hodně prodělal , z toho plyne, že DVD slouží jako jakýsi tip cracku, podobně jako na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Ahoj připadam si jako ****** ale do ted nechápu proč se hry na xbox "instalujou ?? kdžy je mám normalně na cd ? přece bez toho cd stejně nejdou spustít ... ne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.