David007 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ahoj, viděl jsem nějaká videa k této hře, tak by mě zajímalo o co v té hře půjde. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Včera jsem to zahrál a docelá dobrá odreagovačka, trochu něco jiného než sporty , hodně mně to vtáhlo dohry hodně pěkná barevná grafika ,hudba a i hratelnost je přesná , chvilku trvalo než jsem se to naučil a všem kdo má kinect doporučuji http://www.zing.cz/videa/prehrat/tz-4676/child-of-eden-synesthesia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ok a o co v té hře vůbec jde? Sem koukal na dost videí, jako grafika good, ale jinak sem vůbec netušil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 No začíná to s ňákou Japonkou co by jako uzavřená v programu něco jako Matrix , a podle mně ty ten program léčíš EN neumim tak že moc nevim , ale jednou rukou střílíš a druhou zamněřuješ a posíláš asi bomby něco jako vjedný ruce kulomet a v druhý zamněřovací raketomet :) jednou je to ve vesmíru podruhý asi v nervové soustavě a podvodou dál zatím nevim dosatáváš odmněnu hvězdičky a za ty se ti otvírají další kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 No začíná to s ňákou Japonkou co by jako uzavřená v programu něco jako Matrix , a podle mně ty ten program léčíš EN neumim tak že moc nevim , ale jednou rukou střílíš a druhou zamněřuješ a posíláš asi bomby něco jako vjedný ruce kulomet a v druhý zamněřovací raketomet :) jednou je to ve vesmíru podruhý asi v nervové soustavě a podvodou dál zatím nevim dosatáváš odmněnu hvězdičky a za ty se ti otvírají další kola Aha, takže prostě oddychovka na nedělní večer :) Dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Je to těžký ovládat? A co odezva? Jsem si původně myslela, že to bude blbost, ale videa jsou úchvatná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Jde to vpohodě ovládat ,odezva dobrá reauguje hodně rychle myslím že bez problémů ,fakt hezký spracování a dotoho supr hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak som veľmi prekvapený, táto hra je úplne super! Dokazujú to aj prvé recenzie (na ign a eurogamery). Hru hrám na kinecte, ovláda sa to dobre keď sa do toho dostanete. Je to celkom dosť atmosferické a krásne spracované. Ako hovoril kytt, na pravej ruke máte zamerovací raketomet (označíte si "protivníkov" a gestom vypustíte rakety) a na ľavej ruke máte kulomet, ktorý automaticky striela a vy musíte len zamerovať. Do toho hraje dobrá hudba a celé je to pekne farebné.(Ked zapnete hru, sú tam asi 2-3 upozornenia, že hru by nemali hrat osoby trpiace epilepsiou :D ) Čakal som že to bude blbost, ale je to fakt zábavne! @Sibrand - Oddychovka to ani nieje, je to celkom dost ťažké (nemyslím na ovládanie). Zatiaľ čo som hral pár levelov, každý som prechádzal minimálne 3x :D . Musíte byt dosť rýchly a kombinovať ten raketomet s kulometom. Je tam také kúzlo, volá sa to že "Euphoria" ktoré keď aktivujete tak ste na nejaký čas silnejší. (Tým chcem povedať, že musíte u hry dosť rozmýšlať, kedy čo použiť, kedy aktivovat euphoriu atď.) No uvidím čo bude ďalej som v treťom levely a zaťial ma to baví. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 JJ taky jsem v 3 levelu , mám zato že ta Euphoria není že seš nachvilku silnější ale že to je po aktivaci bomba která zničí vten moment vše , jakou ve sky strike bomba nebo jak se jmenovali ty letadýlka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.