Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Child of eden

David007

Recommended Posts

• 2 months later...

Včera jsem to zahrál a docelá dobrá odreagovačka, trochu něco jiného než sporty , hodně mně to vtáhlo dohry hodně pěkná barevná grafika ,hudba a i hratelnost je přesná , chvilku trvalo než jsem se to naučil a všem kdo má kinect doporučuji http://www.zing.cz/videa/prehrat/tz-4676/child-of-eden-synesthesia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No začíná to s ňákou Japonkou co by jako uzavřená v programu něco jako Matrix , a podle mně ty ten program léčíš EN neumim tak že moc nevim , ale jednou rukou střílíš a druhou zamněřuješ a posíláš asi bomby něco jako vjedný ruce kulomet a v druhý zamněřovací raketomet :) jednou je to ve vesmíru podruhý asi v nervové soustavě a podvodou dál zatím nevim dosatáváš odmněnu hvězdičky a za ty se ti otvírají další kola

Odkaz ke komentáři

No začíná to s ňákou Japonkou co by jako uzavřená v programu něco jako Matrix , a podle mně ty ten program léčíš EN neumim tak že moc nevim , ale jednou rukou střílíš a druhou zamněřuješ a posíláš asi bomby něco jako vjedný ruce kulomet a v druhý zamněřovací raketomet :) jednou je to ve vesmíru podruhý asi v nervové soustavě a podvodou dál zatím nevim dosatáváš odmněnu hvězdičky a za ty se ti otvírají další kola

Aha, takže prostě oddychovka na nedělní večer :) Dik moc.

Odkaz ke komentáři

Tak som veľmi prekvapený, táto hra je úplne super!

Dokazujú to aj prvé recenzie (na ign a eurogamery). Hru hrám na kinecte, ovláda sa to dobre keď sa do toho dostanete.

Je to celkom dosť atmosferické a krásne spracované. Ako hovoril kytt, na pravej ruke máte zamerovací raketomet (označíte si "protivníkov" a gestom vypustíte rakety) a na ľavej ruke máte kulomet, ktorý automaticky striela a vy musíte len zamerovať. Do toho hraje dobrá hudba a celé je to pekne farebné.(Ked zapnete hru, sú tam asi 2-3 upozornenia, že hru by nemali hrat osoby trpiace epilepsiou :D )

Čakal som že to bude blbost, ale je to fakt zábavne!

@Sibrand - Oddychovka to ani nieje, je to celkom dost ťažké (nemyslím na ovládanie). Zatiaľ čo som hral pár levelov, každý som prechádzal minimálne 3x :D . Musíte byt dosť rýchly a kombinovať ten raketomet s kulometom.

Je tam také kúzlo, volá sa to že "Euphoria" ktoré keď aktivujete tak ste na nejaký čas silnejší. (Tým chcem povedať, že musíte u hry dosť rozmýšlať, kedy čo použiť, kedy aktivovat euphoriu atď.)

No uvidím čo bude ďalej som v treťom levely a zaťial ma to baví. :bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu