Michal.D. Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Jestli se chystáte rozšířit svoji sbírku her o BTF3, rád bych si vás v den vydání dal do přátel na LIVE. :arrow:Kdyžtak se sem rovnou zapište, pokud nechcete veřejně, tak mě do zpráv... thx :bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Já na 100%, jestli to bude aspoň tak dobrý jako BF: Bad Company 2. Což doufam :bash: Gamertag v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Já si též rád zahraju....GT v podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Vždyť to vychází až za půl roku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Gamertag v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Vždyť to vychází až za půl roku :roll: Toho si nevšímej, občas lidi nemají nic kloudnějšího na práci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.D. Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Díky všem, co odpověděli na TÉMA. Určitě se ozvu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Není moc brzo? Vždyt tahle gamesa vychází až víc jak za půl roku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Není moc brzo? Vždyt tahle gamesa vychází až víc jak za půl roku :) jj to už jsem se dozvěděl o 3 příspěvky výše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.