Wojtee Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Cover: Roztomilý až k padnutí. Kombinace Castlevanie a Pokémonu, jak vtipně napsali na dsscene :) Skáčete po plošinkách, střílíte, mydlíte a do toho si pěstujete potvoru, která vám pomáhá. A celý je to strašně infantilní a barevný a veselý. A nemůžu se od toho urvat. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1QImX1xUiCs Gameplay: Jo, a spáchali to ti samí, co Henryho Hatswortha, jestli to něco znamená ;) (proklínaný Lamefuck release běhá v pohodě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 diky za tip...idem otestovat ;) EDIT: funguje a je to fakt pecka :D ani do roboty nepojdem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Přidávám se k nadšení, je to chytravé (chytlavé a chytré) :P celkem překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 vcera jsem to zkousel vecer asi pul hodiny, neni to spatne. kosmiklove: tebe bych nechtel zamestnavat, kdyz kvuli hre nejdes do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Když jsem četl "Kombinace Castlevanie a Pokémonu" tak mě to dost navnadilo, ale do Castlevanie to má hodně daleko, grafika taky nic moc, přesto jsem u toho včera vydržel tři hodiny a jdu pokračovat... chytlavé to vskutku je :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Robot2037 samozrejme to bol vtip :) kiwaf ja si myslim ze castlevanii je podobne dost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.