Wojtee Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2011 Cover: Roztomilý až k padnutí. Kombinace Castlevanie a Pokémonu, jak vtipně napsali na dsscene :) Skáčete po plošinkách, střílíte, mydlíte a do toho si pěstujete potvoru, která vám pomáhá. A celý je to strašně infantilní a barevný a veselý. A nemůžu se od toho urvat. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1QImX1xUiCs Gameplay: Jo, a spáchali to ti samí, co Henryho Hatswortha, jestli to něco znamená ;) (proklínaný Lamefuck release běhá v pohodě) Citovat
kosmiklove Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2011 diky za tip...idem otestovat ;) EDIT: funguje a je to fakt pecka :D ani do roboty nepojdem :D Citovat
Trany Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2011 Přidávám se k nadšení, je to chytravé (chytlavé a chytré) :P celkem překvapení Citovat
Robot2037 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 vcera jsem to zkousel vecer asi pul hodiny, neni to spatne. kosmiklove: tebe bych nechtel zamestnavat, kdyz kvuli hre nejdes do prace... Citovat
kiwaf Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 Když jsem četl "Kombinace Castlevanie a Pokémonu" tak mě to dost navnadilo, ale do Castlevanie to má hodně daleko, grafika taky nic moc, přesto jsem u toho včera vydržel tři hodiny a jdu pokračovat... chytlavé to vskutku je :-D Citovat
kosmiklove Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 Robot2037 samozrejme to bol vtip :) kiwaf ja si myslim ze castlevanii je podobne dost ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.