Laney Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ahoj,mam dotaz ohledne psp fat,koupil jsem ho cracknuty,ale zajimalo by me,zda li nebude mit problem hrat nejnovejsi hry ? Utahne to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Není cracknutý, ale flashnuty, a ano utáhne to v pohodě, softwarově nejsou pspčka odlišná nějak extrémně, spíše jen v detailech. PS: myslel jsem HW, psal jsem to na přednášce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 "Utáhne to?" - Tím myslíš po SW nebo HW stránce? Co se týče SW tak s tím není problém - dají se rozběhat všechny hry a po HW stránce je to stejný, sice má Fatko od novějších modelů jen 32 MB RAM, ale to nijak nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Laney
Ahoj,mam dotaz ohledne psp fat,koupil jsem ho cracknuty,ale zajimalo by me,zda li nebude mit problem hrat nejnovejsi hry ? Utahne to ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.