Readdy_B Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Nazdar pánové, dokopal jsem se založit nový email a účet ke stažení hry STACKING z PSN, takže nabízím čtyři volné sloty, jeden bratru za 60 Kč (ceny hry na PS Store je 300 Kč). Kdo by měl zájem, napište, nabídka platí pro čtyři nejrychlejší zájemce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 PSN už jede...nechce někdo Stacking? Klidně hru vyměním za volný slot ke stažení jiné hry, kterou nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 PSN už jede, ale nejede PS Store, tak asi těžko si někdo hru stáhne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 no tak si asi počká než pojede nebo myslíš, že už store zůstane zavřenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad01 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Store bude fungovat 24. 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 já vim bro, to byl sarkasmus:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Já jen narážel na to jak jsi psal že jede PSN a že si to můžu zase stáhnout, ale kdybych měl zájem tak to hned nestáhnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 jasně, psal jsem to před tejdnem a to jsem si myslel, že bude store fachat dřív, tak aby se téma oživilo...máš zájem nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ne ne, demo mě nějak moc nebavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ke Stacking nabízím ještě Ratchet & Clank Quest for Booty, hru jsem stáhl na tento účet z programu Welcome Back, takže kdo jí nemá a stáhl něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 poslední dva volné sloty na Stacking, má ještě někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Ja zajem mam a v idealnim pripade bych to vymenil za slot Might & Magic: Clash of Heroes. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 zlovkvetinaci: mrknu na demo a ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 ...poslední volný slot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 nikdo už nechce hru, která byla oceněna na Video Games Awards jako jedna z nejlepších stahovatelných her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 k dispozici jsou poslední dva sloty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 minulej tejden bylo v GamePage nebo v Replay(?) o hře Stacking, jak je boží a unikátní skoro jako Journey, takže mám ještě dva sloty na prodej nebo výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 poslední slot k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 jo, ještě je furt volnej jeden slotík na prodej nebo výměnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 prodáno, vyřízeno, končím akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.