Typan Cz Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ahoj, nemá tady někdo PLS save do PC verze kolem 4-7 sekvence ? byl bych moc vděčnej... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 To už jsi tak línej to hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 kdybych jel jen storyline, ale já dělal i vedlejší mise, a taky mise bratrstva, tohle se bude obnovovat dlouho... btw tohle bych moh nahlasit jako prispevek nulovy hodnoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 já bych zase mohl nahlásit celý tenhle topic jako zbytečnej nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Typan CZ: kde by měl ten save být? já bych ho klidne upnul sem ve 4 sekvenci mám 6 assassinů ccinkyda: on není línej to hrát ale neuložilo se mu to každej nad IQ 90 to pochopí a nevim proč bys měl nahlašovat jeho topic?:roll::roll::dozey::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 diky, jestli mas win 7, tak je to v C : users : user : uložené hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 http://share-rapid.com/stahuj/2110253/acbh-save-by-usagi111.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.