filip2142 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Měl bych dotaz chci si zahrát tuto hru stáhl jsem plno prográmků na ps3 pkg tool atd,ale ani jeden mi pořádně nejede.Myslíte ,že by AC s jiným EBOOT.bin jela?jinak mi nejede ani dalším uživatelům díky za odpověd.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silen.c.e Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Kup si ji na Aukru! :D Hale, zkusím si zkopírovat originálku na disk..schválně jestli půjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Tak mi pak písni a jestli půjde tak jestli by mi ji někde upnul ,no na aukro jsem se taky díval ,ale peníze budu mít až za dva tejdny tak se mi nechce čekat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
Měl bych dotaz chci si zahrát tuto hru stáhl jsem plno prográmků na ps3 pkg tool atd,ale ani jeden mi pořádně nejede.Myslíte ,že by AC s jiným EBOOT.bin jela?jinak mi nejede ani dalším uživatelům díky za odpověd.:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.