filipeti01 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Mám Xbox 360 PRO,HDMI,atd...a jde mi pustit i pálené Filmy,i Music ale hry pálené nemám.Tak nevím co vy nato??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamaL1468626124 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Můžeš mi to líp vysvětlit?..Jestli to myslíš tak jak to myslim :D tak si nejdřív musíš nechat flashnout xbox,aby ti zvládal i pálený hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filipeti01 Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Mám doma Xbox 360 a jdou mi pálené filmy i muzika,tak nevím jestli pujdou i hry,,,ale mělo by (snad) koupil jsem ho přez Aukro 60GB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Kup si DVD+R DL stahni a vypal nejakou hru a uvidis jestli jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamaL1468626124 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Hry ti nepudou,jak rikam,si to musis nechat oflashovat....Kdyz tam das vypalenou hru-ukaze ti to play dvd a to ti je k nicemu,takze jestli chces aby ti tam sly paleny gamesy,tak vezmi penezenku,vytahni tisicovku,tady na foru v dulezitych najdi:SEZNAM FLASHERU PODLE OBLASTI-vyber si flashera kterej je od tebe nejbliz,kontaktuj ho,prijed k nemu i s xboxem,ten ti to oflashuje,a vida?! hry fungujou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filipeti01 Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Dík chlapy!! Asi do toho pujdu,,ale naco jsem total nasranej je že se neumím napojit z Xboxem na net.třeba Xbox LIVE,mám kabel do sítě a USB.do Xbox vs.Notebook.Nevím kde je chyba,IP Adresa ,nebo co já fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 kazdopadne, az budes mit flash, tak muzes na LIVE dostat ban, tak si to potom rozmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamaL1468626124 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 No tak určitě nehraj na live multiplayer her co ještě nevyšly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 s tím notebookem :) http://console-forum.net/tema/104261-jak-pripojit-xbox-na-live-pres-notebook-wi-fi MUSÍŠ MÍT WIN7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Kupil si cez bazar Xbox, mozno tam mas flash a mozes hrat palenky (mal by si sa ale informovat aku verziu flashu), dalej mozes mat ban na konzole (takze sa nemozes pripojit online) Ohladne banu si to mozes zistit cez program XVal (v podpise je navod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filipeti01
Mám Xbox 360 PRO,HDMI,atd...a jde mi pustit i pálené Filmy,i Music ale hry pálené nemám.Tak nevím co vy nato???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.