micky5 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ahoj, nastal mi problém že když chci zaregistrovat hru Assasin´s Creed 2 . Tak se mi ojeví chyba HTTP 403. Prosím pomožte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tento problém už sem přešel , ale když chci hru spustit tak se mi tam objeví správa že selhalo spojení s Ubisoft game launcher(kod chyby 2) a že mám hru přeinstalovat. To už jsem udělal několikrát a stejně se mi to tam objeví. Kdo by věděl co dělat napište prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Mas origo?A proc ses registroval pres ubisoft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Origoš mám. A přes co jinýho se mám registrovat, vždycky mě to hodí na Ubisoft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Prosím pomožte už nevim co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Jakej mas ativirus? Zkus updatnout verzi. Odinstalovat ubisoft a nainstalovat novejsi. Pouzij crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Jinak koukni sem : http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3601083258/m/9141059098 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 spatny topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 spatny topic Trochu pozde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 omg ja se jen omlouvam ze jsem postnul do spatneho topicu ne ze autor spatne zalozil svuj topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 omg ja se jen omlouvam ze jsem postnul do spatneho topicu ne ze autor spatne zalozil svuj topic... Nejak nechapu tvoji vetu ale to je jedno.Sry za spam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
micky5
Ahoj, nastal mi problém že když chci zaregistrovat hru Assasin´s Creed 2 . Tak se mi ojeví chyba HTTP 403. Prosím pomožte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.