beet94 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Stala se mi nemilá věc, když chci napsat D(nebo jiné písmenko) s háčkem tak normálně podržím shift + háček a pak zmáčknu příslušené písmenko, jenže mě se teˇˇd, když zmáčknu shift + háček, tak se mi objeví dva háčky rovnou a na písmenku které jsem zmáčkl po této kombinaci není žádný, zkoušel jsem tři klávesnice zapojit a stále beze změny, ale když jsem zapl klávesnici na obrazovce, tak to šlo úplně normálně také, když jsem změnil nastavení jazyka na České(QWERTY) tak to šlo normálně i z klávesnice, aale zase to prohození Y a Z nejde zkousnout, ptal jsem se už dost lidí a nikdo mi nedokázal pomoci, tak doufám, že zde pomoc najdu :) (ve druhém řádku je příklad toho, jak se mi to vypadá po zmáčknutí normální kombinace pro háček nad samohláskou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Je to mozna trapne reseni, ale jednoznacne 100% a nejrychlejsi. Reinstaluj Widle ;) Resit takove specificke priciny ti urcite zabere vic casu, jak reinstalace systemu. Muze to byt cokoliv. Keylogger, chyba v ovladaci, nejake vadne registry, spatna sluzba nebo rezidentni program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beet94 Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 A nedá se jen nějak resetovat nastavení registrů nebo ovladače? Že by se mi zrovna 2x chtělo reinstalovat windows se říct nedá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 zkus vrátit čas (pomocí stavu nouze) do doby před tím než ti to začlo blbnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Asi myslis obnoveni systemu, ne stav nouze, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beet94 Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 to se dá vrátit v tý začáteční obrazovce při zapínání systému po špatném vypnutí, ne? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 No to myslím... Není to je po špatném vypnutí systému ale zapíná se to i F8 při bootování windowsu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Anebo to zapnes normalne z ovladacich panelu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 No ale tohle nema co tu delat.Na tohle je sekce Otazky a Odpovedi Smazat at se to tu neplete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.