Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Killzone 3 nejde

malakaiCZ

Otázka

ahoj, na disku mám nakopírovaného Killzone 3 EU JB PS3 Mr Black. PS 3 mám 80 GB, mám tam hozený CWF Kmeaw a Gaia manager 2.07. Po spuštění mi vyhodí PS3 chybu "An error occurred during the start operation (80028F14). Hru jsem rozdělil pomocí PS3splitteru a nakopíroval na interní disk. Může být chyba v pojmenování souboru, který jsem nechal originální? Název mám delší, "Killzone 3 EU JB PS3 Mr Black" Ostaní hry mi jedou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkontroluj jestli je ti ta hra spojila po prekopirovani a pokud ne tak musis pomoci FTP tam ten 9GB soubor dokopirovat, jinak hra by mela jit normalne bez uprav pre manager ktery pises...

Nechapu proc porad nekdo pise, aby si koupil original, vzdyt to uz je jako spam, stejne vas nikdo neposlechne a jen zahlcujete tema prispevky nulove hodnoty...

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak už jsem to rozběhal, stačilo to nacpat nerozdělé přes ftp na disk. Díky za rady. Taky chci poděkovat všem moralistům, díky jejich spamu jsem prohlédl a teď už si budu hry jenom kupovat. Také ihned spálím všechny cd s mp3, rozbiju harddisk s filmama a seriálama. A pro jistotu zbytky zakopu alespoň 3 metry hluboko. :P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu