Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 -> Jaká televize?

xUltimate

Otázka

Čau, doteď si jedu na monitoru BenQ G2220HD (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63899) ale zasnil jsem po pořídné LCD televizi nad 100cm úhlopříčka. Můžete mi poradit jakou? Rád bych na ní samozřejmě hrál a občas se podíval i na nějaký ten HD filmek.

Zalíbila se mi tahle: http://www.alza.cz/42-lg-42ld420-d162049.htm?kampan=zbozi.cz#popis ale určitě dávejte návrhy na další. Cenová relace by měla bejt kolem těch 10k a měla by to bejt alespoň 106tka :)

Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no hele to je tak trochu na každém co se mu libí , ja osobně bych ti doporučil asi tenhle samsung http://www.alza.cz/40-samsung-le40c550-d161869.htm mám ho a je za tu cenu opravdu dobry , obraz je jak křištál na PS3 , zvuk je dle mého docela dobry a navíc asi jako jedná prehravá skoro všechny formáty z USB (mam na ní píchnuty 2 TB HDD s full hd filmama) přehraje : MKV , AVI , MP4 atd...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj chci se zeptat nikde tu neresite jakou TV k 3D hrani na ps3 jako jsou hry napr KILLZONE 3 a v listopadu prichazejici BATTLEFIELD B C 3 pro onen BBC3 si chci kupovat v listopadu ps3 v edici s BBC3 a zaroven i luxusni tv s kristalovym 3D obrazem a tak poradte za dostupnout cenu vuci vykonu nebo podle ceho vybirat dik moc.

Odkaz ke komentáři

• 0
samsung nebo philips idealne ledky

no LEDku nesežene do 10k s uhlopříčkou 40 palcu ++

ja osobně mam samsunga co jsem dal odkaz ten má normal podsvícení a žere cca 120 - 130 watt

a pak mam philips 32 LEDku a ta žere jen 70 watt max

a obě ty TV vyšli stejne a žadný vyrazný rozdíl v tom není , řekl bych že ten samsung má lepší repra a přehrávání z USB že ten philips je dost vybyravej na formáty

Odkaz ke komentáři

• 0

No to mě by tedy hlavně zajímalo, jak autor tématu připojil svoji PS3 k monitoru, jenž tady uvádí. Máš jako v compu TV kartu a přes tu to napojíš nebo jak? Podle specifikace totiž tento monitor nemá HDMI vstup, tak mi to nějak nejde do hlavy ... lépe řečeno, když nechci nikoho rušit, taky hraju na monitoru místo na LCD TV, ovšem jsem připojen přes TV kartu a obraz musím honit přes AV, což není nic moc, tak mě zajímá, jak jsi to řešil.

seth123: Když budeš mít monitor s HDMI, tak má většinou i repro, a pokud nemá HDMI, musíš stejně přes TV kartu a tím pádem AV výstup, z kterého si jednoduše odvedeš cinch pro R a L zvuk třeba do hifiny.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jednoduše jsem to zapojil přes kabel na jedné straně HDMI(do PS3) na druhé straně DVI konektor(do monitoru).. Zvuk jsem poté vedl před VGA kabel s tím, že jsem využil jenom červenej a bílej cinch a přes redukci to připojil na 3,5mm jack do repráků :).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu