StonEk Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 ahoj, mám problém, pokazil se mi digitizér-nefunguje doty, pak jack a powerbutton ale než ho pošlu na opravu, chtěl bych si zálohovat pisničky, Prosím jak na to mám jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 pokud ho máš zapnuty,tak zkus winscp,ale pokud je vypnuty,a zapnout ho nejde,a JB tam neni,tak už to nevyndaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 a nemáš už přístup ke knihovně na PC na kterym jsi to synchronizoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 je zapnutý, furt funguje...takže mám zkusit ten winscp? to je co za prográmek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 ten program dokaže vyjmout jakekoli video,hudbu,obrazek,co máš v iPodu,ale vic ti neporadim,ja se v tom nevyznal vubec,a jelikož hudbu na něm neposloucham,a na videa kukam na NTB,tak mi stejně byl na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 jasne....a pujde to i když není JB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ten program dokaže vyjmout jakekoli video,hudbu,obrazek,co máš v iPodu,ale vic ti neporadim,ja se v tom nevyznal vubec,a jelikož hudbu na něm neposloucham,a na videa kukam na NTB,tak mi stejně byl na nic a prosimte co na ipodu bez jb delas, kdyz hudbu na nem neposlouchas?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 jasne....a pujde to i když není JB? Ne, nepujde. Mozna DiskAid, ale nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 promiň,winscp je na něco jiného,zkus anapodcopygear nebo copytrans,jinak DiskAid myslím potřebuje JBklej iPod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Zkus I Funbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krack666 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Dobrej je IPod data recovery software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krack666 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 je tam možnost stáhnot DEMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.