magnum Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 Zdravim, muzete mi nekdo, kdo s ni ma zkusenosti, neco o ni rict? Co to zvladne, jaky rozliseni a tak? Diky Citovat
0 Kapr Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 Zdravim, muzete mi nekdo, kdo s ni ma zkusenosti, neco o ni rict? Co to zvladne, jaky rozliseni a tak? Diky sra*ka :D co chces aby to zvladlo...je na urovni intel GMA....a ani ne ty nejvyssi....proste integrovana grafika jen aby se nereklo...ale myslim ze zvladne HD video...mozna i fullHD... Citovat
0 Prott Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-HD.23065.0.html Podle toho je na úrovni GeForce 9400M ... tzn. žádný dělo, ale pár her na tom spustíš (31 fps ve Starcraftu II, 26 fps v Modern Warfare 2, 91 fps v Sims 3). :) Citovat
0 magnum Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2011 na hry to nepotrebuju, jde mi o to, jestli na tom treba bezi FullHD rozliseni a filmy v nem a tak Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2011 Paneboze. FullHD rozliseni bezi i na starych GeForce 5xxx rady... A pres VGA vystup bezi i na mnohem starsich grafikach. A FullHD filmy? No Intel HD Graphics ma akceleraci full HD videa - to je prave to "HD" v nazvu. Takze pokud nehrajes hry, tak zadny problem. Je to proste shit lowend grafika, s nizkou spotrebou a akceleraci full HD videa. Citovat
0 Artom Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2011 Paneboze. FullHD rozliseni bezi i na starych GeForce 5xxx rady... A pres VGA vystup bezi i na mnohem starsich grafikach.A FullHD filmy? No Intel HD Graphics ma akceleraci full HD videa - to je prave to "HD" v nazvu. Takze pokud nehrajes hry, tak zadny problem. Je to proste shit lowend grafika, s nizkou spotrebou a akceleraci full HD videa. Jak to vypadat tak to potreboval ;) Ale me by ty simsy stacili :) Citovat
0 patasus Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 S tím přehráváním fullHD - přehraje tedy 1080p video? Citovat
0 kdyr Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 jo, přehraje, jen jde o to jestli to podporuje monitor Citovat
0 patasus Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 Ok, z noťasu s touhle kartou by to bylo připojené na FullHD TV, která to umí takže by nebyl snad problém, díky za odpověď Citovat
Otázka
magnum
Zdravim, muzete mi nekdo, kdo s ni ma zkusenosti, neco o ni rict? Co to zvladne, jaky rozliseni a tak? Diky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.