janmatys Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Zdravím, pokaždé, když si zvolím nějaké téma na svém PS3 a konzoli poté vypnu, příští nabootování se nastaví originální téma a já musím vše naladit znovu - to mi nepřijde úplně normální. Můžete mi někdo prosím vysvětlit, jak to řešit či kde dělám chybu? Předem díky, JayM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janmatys Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Může mi někdo alespoň napsat, jak se to téma má normálně chovat, abych to eventuelně mohl začít řešit, plz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 normálně chovat ? no nastavíš si téma a má zustat tak jak ho nastavíš , napadá mě jak starý máš PS3 ono totiž mohla by to být baterie co drží pamět na desce což by vysvetlovalo proč se to maže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janmatys Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 normálně chovat ? no nastavíš si téma a má zustat tak jak ho nastavíš , napadá mě jak starý máš PS3 ono totiž mohla by to být baterie co drží pamět na desce což by vysvetlovalo proč se to maže Koupil jsem použitý, a prý je stáří 3 roky cca. Když to ale vezmu podle počítačů, tak 3 roky by to mělo vydržet jako nic - samo ale nevím, jak je to tady. Musím ještě vyzkoušet jednu variantu, a když to nepomůže, tak eventuálně vyměním tu baterii - díky za tip!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 jednoduche skus nejake jine nastaveni resetuj ps3 a hned vis jestli je to baterku a jinak sice ps3 mam 3 mesice ale co jsem tak cetl vetsine vydrzi tak 2-3 roky a odejde do kremikoveho nebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janmatys
Zdravím,
pokaždé, když si zvolím nějaké téma na svém PS3 a konzoli poté vypnu, příští nabootování se nastaví originální téma a já musím vše naladit znovu - to mi nepřijde úplně normální. Můžete mi někdo prosím vysvětlit, jak to řešit či kde dělám chybu?
Předem díky, JayM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.