sisi00 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Čau lidi, koupil jsem si z aukra psp, v pohodě funguje v menu neseká se nic, ale chci spustit hru a ta nejde je to asi iso hra a když připojím psp k pc, tak se nepropojí, nevíte si někdo rady? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 ASI iso hra? asi? docela by pomohlo napsat co je to za psp a verzi firmwaru. pokud tam nemas zadnej cfw ani hen tak je jasny, ze zadny iso jen tak nespustis. po pripojeni k PC musis v XMB/system aktivovat usb mode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisi00 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Jo, je tam iso hra. Když ji zapnu, tak spadne a napíše mi to The game could not be started ( 800 20 321 ) nevím co tam je za flash, jsem úplná lama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 1) zjisti si jaký máš firmware (Settings -> system settings -> system information) 2) A potom si pročti články pro začátečníky atd, atd... Ten firmware sem napiš a my tě odkážeme rovnou na návod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisi00 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 4.01 M33-2, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Nejspis mas starej fw update na novej cfw. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sisi00
Čau lidi, koupil jsem si z aukra psp, v pohodě funguje v menu neseká se nic, ale chci spustit hru a ta nejde je to asi iso hra a když připojím psp k pc, tak se nepropojí, nevíte si někdo rady? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.