Marchelino Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 lidi jede vam to?ja stahl usa verzi od marvela i eu od darkforce a nemuzu to ani za boha zpusit pise mi to chyba 80010017 pouzivam nejnovejsi multiman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sepacek Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 jj taky mi to psalo,dej do mechaniky nejakou hru,pak mnultimana,zmackni R1(fix permissions) a pak hru spust select+x,takhle mi to běželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 mě to šlo aniý bych musel dělat permissions, jenom sem dal hru domechaniky a hrál...zajímalo by mě proč to někde takhle blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marchelino Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 tak jsem na to uz panove prisel zrejme jsem stahl obe verze ktere vysli bez eboot patche takze jsem stahl eboot patch odsud http://www.megaupload.com/?d=T6WA97X6 a pouzil na EU tedy i cz verzi hry a uz v klidu frcim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marchelino
lidi jede vam to?ja stahl usa verzi od marvela i eu od darkforce a nemuzu to ani za boha zpusit pise mi to chyba 80010017 pouzivam nejnovejsi multiman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.