wagon11 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Neví někdo jak spojit PC a PS3,, abych přesunul soubory beze flesky :) předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagon11 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 mám natažený kabel který spojuje pc s ps3, ale počitač ps3 nevidí :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Musíš mít v PS3 nějakého FTP klienta Multiman Gaia manager ... tam si zjistíš IP adresu a necháš to zapnuté, pokud to máš propojené kabelem - (křížené UTP) tak musíš nastavit parametry ručně jak v PS3 tak v PC např.: PC Ip adresa 10.0.0.1 maska 255.255.255.0 PS3 Ip adresa 10.0.0.2 Maska 255.255.255.0 v PC si spusť Total Commander dej FTP - přidat do Relace napiš třeba PS3 a do Hostitele napiš IP adresu toho PS3 zbytek myslím není třeba vyplnit. Děj Ok a pak připojit na PS3 a jsi tam :-D dělám to z hlavy ale tady na Foru to určitě taky najdeš stačí se rozhlídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagon11 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 mám multimana ,, ip adreresu taky mám zjištěnou ,, a dál to nějak moc nechápu ,, jsem v takových věcech amatér :/ spustím total comander a dám FTP do názvu relace dám ip adresu ps3 pak tam je hostitel port a tam mám dát co ? dekuji zatim za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagon11 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 dobře tak už to teda mám v tom zadané ale vždy mi to vyhodí že se nejde přihlásit ,,(mám spuštěneho multimana) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Relace: PS3 Hostitel: IP adresa předtím jsi to psal (udělal) špatně.. jestli to takhle máš tak by to mělo být OK zkus si v příkazovém řádku v PC napsat ping ip adresa PS3 např. ping 10.0.0.2 jestli ti to napíše odpověď od ...... čas = (číslo) ms tak je to ok mkrni tady jestli máš podobně nastavený total commnander to FTP připojení to jmeno uživatele tam dej třeba stejné http://www.2i.cz/0cae94be6d možná bude ještě lepší než multiman blackboxftp http://download.cz.hellshare.com/blackb0xftp1-2-3-55-rar/2207336/ ale mi to jde i přes multiman uplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagon11 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 dobře všechno se mi shoduje počítač mi vídi PS3 ale otvírá mi to v Mediaplayru a PS3 nevidí PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 to asi nechápu co ti otvírá v mediaplayeru... pokud PC vidí PS3 tak v total comanderu se připojíš na FTP (pokud už jsi to nastavil podle obrazku...) a budeš mít zaplý multiman nebo blackbox...a jsi na disku PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 on prochází síťovým okolím, tak proto se mu to otevírá v mediaplayeru Stáhni si openPS3 Ftp >>>ZDE<<< Nainstaluj do ps3 a spust V total commanderu: Síť -> připojit k serveru (ctrl+f nebo ikona ftp) klikni na nové passive mod bejt nemusí Gaia manager: usr: GAIA01985 pass: žádné multimana usr: anonymous (ale nejsem si jinstej - nepoužívám) pass: žádnej Rogero: usr: OMAN46756 pass: žádnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 zkus tento navod ;) http://ps3haxcz.freeforums.org/kopirovani-dat-pomoci-ftp-t21.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagon11 Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 o a jak to mám nainstalovat do ps3 ? dám na flesku spustim multimana a ,, ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 No předpokládám, že soubor co máš dát do PS3 má koncovku .pkg , dáš to na flashku (naformátovaná na FAT32) přímo do rootu, dáš do PS3, a pak v Game v PS3 (nenajíždíš do multimana) je install packed data nebo jak se to jmenuje, když na to najedeš tak se ti tam ukáže ten PKG soubor, klikneš na něj a to se nainstaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Zdárek lidičky mám novýho multimana 2.00.02 a nemůžu se připojit do PS3 zkoušel jsem i v tom příkazovém řádku tu kontrolu a pořád mě to píše že vypršel časový limit. Nevite co s tím ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 stejna chyba po aktualizaci multimana ftp nejede nejde ani black box atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.