xxYoshixx Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Stahl jsem si crysis 2 a pri vlozeni DVD se mi ukaze "Play game" a kdyz to spustim tak zustane jen cerna obrazovka, co to znamena ? Hru jsem patchoval v novem 360Wp a dal jsem to na Wave3 (tak jak to delam se vsema hrama) a hra nefunguje. Muj DB je 2.0.12625.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Špatně vypálené . Kontroloval jsi to v ABGX - jestli bylo iso v pořádku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 v AgBx databazi to jeste nebylo, tak to psalo jakousi chybu, ted uz nevim ale jakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Neupdatoval jsi ten DB z DVD ? Z opatchované hry na nižší wave to nefunguje správně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Ne, update mam z XBOX.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Ne, update mam z XBOX.com 360WavesPatcher mas verziu 2.1.9, kde je uz aj Wave11 a tak si Crysis2 patchol na Wave3? Takze mas flash 1.6, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ano, Plusko jsem si jeste nekupoval protoze AP25 hry me nebavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 opet a zase, sice pises ze mas 12625, ale opet se ti pravdepodobne neprovedl cely update. Znovu pres flasku! nainstalUJ ten DB 12625. V podstate stejne tema uz zde je tak hledej a panacek uz hraje a pritom tvrdil to same jak ty, ze ma 12625 a pritom mel pekny h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 to fakt nevim v cem je problem ... Je to nejake divne .. ikdyz stahnu ten update z jine strany, xbox mi to nechce najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxYoshixx
Stahl jsem si crysis 2 a pri vlozeni DVD se mi ukaze "Play game" a kdyz to spustim tak zustane jen cerna obrazovka, co to znamena ?
Hru jsem patchoval v novem 360Wp a dal jsem to na Wave3 (tak jak to delam se vsema hrama) a hra nefunguje. Muj DB je 2.0.12625.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.