Paris1984 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 zdravim, muzete mi doporucit nejakou fps, ktera jde hrat na jedne konzoli ve split-screenu? O call of duty vim. Nejlip neco jako mod spec ops v modern warfare 2. A kdyby to slo ve ctyrech treba proti sobe, tak taky super. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Warhawk mám pocit podporuje až 8 lidí na jedné konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 The Club, Army of Two 1&2, Kane and Lynch, Resistance, Rainbow Six Vegas, Borderlands (myslim), CoD5,Timesplitters 2... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Paris1984
zdravim, muzete mi doporucit nejakou fps, ktera jde hrat na jedne konzoli ve split-screenu? O call of duty vim. Nejlip neco jako mod spec ops v modern warfare 2. A kdyby to slo ve ctyrech treba proti sobe, tak taky super. Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.