James XR Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Zdravím, pokud tu již takové téma je, tak se omlouvám za spam a prosím o jeho link :? Jinak viděl jsem na youtube pár opravdu vtipných věcí, tak by nemuselo být špatné, kdyby se každý o nějaké videjko podělil :D Přidávám jedno dle mého super video :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Březen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Přidávám další video, tohle je z arkádovky Battlefield 1943 a sám jsem to zkoušel, opravdu tam ty bábovičky jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ten Easter Egg z Crysis mi pripomina jeden velmi povedeny z HR (mozna ze se autori i inspirovali) Klidne preskocte ke druhe minute :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 mě docela dostal Vanquish s tímhle http://www.youtube.com/watch?v=rTRHnZCOSmg&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jenom k tomu crysis 2 bych chtěl podotknout, že to funguje jen na PC verzi a na X360 ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 já jsem taky našel na CoD MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Zdravím, pokud tu již takové téma je, tak se omlouvám za spam a prosím o jeho link :? Jinak viděl jsem na youtube pár opravdu vtipných věcí, tak by nemuselo být špatné, kdyby se každý o nějaké videjko podělil :D Přidávám jedno dle mého super video :D moc pěkný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ten Easter Egg z Crysis mi pripomina jeden velmi povedeny z HR (mozna ze se autori i inspirovali) Klidne preskocte ke druhe minute :) Tak jsi mě předběhl DeSmonde, hned jak jsem vyděl tenhle topic tak mě napadl tenhle srandovní easter egg, ten je jeden z nejlepších co jsem kdy viděl :D já jsem taky našel na CoD MW2 Srandovní, ale myslim že je to jasnej fake... Ten flash to podle mě dosvědčuje... Stejně jako tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak to je povinost kazdeho Halo fanouska znat tenhle Easter egg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Ještě tu mám jeden i odzkoušenej Easter Egg z GTA 4 --- "Srdce Liberty City" fakt zajímavej easter... A ještě jsem jich našel pár z Halo: Reach A ještě tenhle, sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Na Crysis to nemá, ale k pousmání to stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.