Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Graficka karta help..

Smochy

Otázka

Mam takovej problem.. mam NVIDIA GeForce GT 230 (1536 MB)...a kdyz hraju hry tak mi spadne monitor napise no signal detectet a musism restartovat pc... zjistil jsem ze to je kuli ovladacum kteri prestanou pracovat... tak jsem reinstaloval na ruzne verze a problem stale pretrvava.. jsem uz zoufalej... nemate s tim nekdo nakou zkusenost..? prosim

predem dik aspon za nakej nazor =)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

kabel k monitoru jsem dokonce i menil za novy pocitac jsem i otevrel all zkontroloval profouknul kdyz uz jsme u toho xD..ale problem porad setrvava... kamarad mi poradil ze to muze byt zdrojem ten jsem vymenil a hele problem je tu porad talze posledni verze je vymenit grafiku ?:P

Odkaz ke komentáři

• 0

to si nemyslim mam ho ani ne 3 mesice ted new takze ten zlobit nebude hlavne to pada jen nekdy a jen pri nejaky cinnosti.. ted uz to je na takovym levlu ze nepadne jen obraz ale zacne i zrnet zvuk...

kdyz uz jsme u ty grafiky dokazete mi nekdo poradit jaka grafika by mi sedla k mi zakladovce..? samozrejmne ji sem hned pak napisu :D

Odkaz ke komentáři

• 0

je to divne, ale mam stejnej problem. Po chvili hrani se vypne monitor. Mam C2D7300, R4850, 4GB Adata 800MHz extreme, Gigabyte EP45, 500GB WD, DVDRW, LG LED monitor, Fortron 400W. PC nepretaktovany, teploty pri plne zatezi CPU 42 a GPU 45 stupnu - vse je vlastne uplne studeny! PC jsem slozil asi pred 2 roky, ale nehral jsem nic, v podstate se zapinalo tak 1x za mesic. Ted mam vice casu a chtel jsem neco zahrat a ejhle toto. Hraji treba Cryostasis a kdyz to hraji v 800*600 a hodne veci stahnu tak to bezi klidne bez problemu 2h, ale jak dam nahoru rozliseni tak to treba po 5min umre a monitor blika, jako kdyz je vyplej PC a musim reset PC. Zkousel jsem jeste Gothic 4 a ten bezel asi 15min a to same. Puvodne jsem myslel ze to bude woknama, ale zkusil jsem W7 64bit, W7 32bit, XP - vzdy stejny vysledek, ovladace posledni na desku i grafiku. Zkousel jsem nekolik testu, treba 2h 3Dmark 06 - graficky test jen dokola, 2h orthos, benchmark stalker pustenej 2x za sebou - vzdy vse v poradku, zadnej problem, jak spustim hru tak po chvili konec, zmizne obraz z monitoru a PC vytuhle a jen reset pomuze. Ted babo rad, napada me zdroj, ale kdyby to bylo zdrojem tak by se PC asi restartovalo, ale zkusim vyzkousek s jinym jeste.

Jestli mate nejakou radu tak pls.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu