Laney Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Byl by tu nějaký ochotný flasher v praze ? Pravděpodobně budu potřebovat flashera na pandora battery ,nebo jak se tomu druhu říká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psenda Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 napiš mi PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laney Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Pražští flasherové pište dále,Psenda mi nabídl flash,ale v pelhrimově nebo přes poštu,což pro mě ideální není,prosim jen pražáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psenda Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 pochybuju že najdeš ale hodně štěstí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laney Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Už jsem našel,díky za starost. Mimochodem,to ti nekdo doopravdy poslal svoje PSP poštou kvuli flashu ? Dost pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psenda Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Tak si nevěř..to víš jsou ještě lidé kteří nejsou svině :) jde vidět že nemáš moc rozumu když potřebuješ flashera s pandorou takže si tam asi něco posral že? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laney Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Spis existujou naivni lide,ktery veri lidem jako ty,a potom se divi,ze jsou bez PSP :) A ne,neposral,jen to potrebuji flashnout,to ti taky mohlo dojít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psenda Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tak to nepotřebuješ flashera s pandorou ne? :D to spíš o tom víš *****.....a tak zažádej o smazání topicu když už máš flashera ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.