Madres Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Nejak si mi podarilo odstranit DSi browser a ked chcem stiahnut novy tak to chce aktualizaciu ale ta mi blokne flashku. Je moznost nejako stiahnut ten browser externe? Googlil som ale nic nevygooglil. Ak vie niekto pomoct vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 DSi Browser stiahnes jedine z DSiWare a tam aby si sa dostal potrebujes momentalne fw 1.4.1...pokial mas kartu ktora to podporuje tak sa nemas coho bat...ak hej tak kasli na to..alebo si kup kartu ktora ti pojde aj s fw 1.4.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Madres
Nejak si mi podarilo odstranit DSi browser a ked chcem stiahnut novy tak to chce aktualizaciu ale ta mi blokne flashku. Je moznost nejako stiahnut ten browser externe? Googlil som ale nic nevygooglil. Ak vie niekto pomoct vopred dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.