wain Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 potrebowal bych poradit..mam iphona 3G a chtel bych udelat jb aby mi sli hry z netu..ios mám 4.2.1 a FM je 05.15.04...dá se jb udělat a prosím jak??sem v tomhle nováčrk a potřeboval bych návod pro *****aa:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 co je to FM?jinak na iphone 3g a 4.2.1 jsou jen 2 JB redsn0w a sn0wbreeze,když budou chtít iOS/ipsw file,tak jim dej tohle program tě provede celým JB ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 a kde mam pak wzit to appsync aby mi sly hry z netu do iphona?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 z cydie,z repa http://repo.insanelyi.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wain
potrebowal bych poradit..mam iphona 3G a chtel bych udelat jb aby mi sli hry z netu..ios mám 4.2.1 a FM je 05.15.04...dá se jb udělat a prosím jak??sem v tomhle nováčrk a potřeboval bych návod pro *****aa:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.