Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Crysis 2 - chybova hlaska

erwe

Otázka

Zdravim,

mam problem s Crysis 2. Stahl jsem z torrentu, v 360 waves patcheru v2.1.9 jsem nacetl iso, prevedl jsem to na verzi wave2, zaskrtnul jsem keep system update a pote jako vzdy vypalil v imgburnu. Ted kdyz dam tohle divko do mechaniky, tak mi to pise, ze pred tim nez budu hrat je potreba provest update. Tak dam ok, zacne to nacitat, pise to extracting a pak update failed a chybovou hlasku cislo 3151 - 0000 - 3000 - 0902 - 8007 - 001B. Nevite prosim, v cem je chyba? Jinak dash uz jsem updatoval, kdyz jsem si koupil Kinect.. Muzete prosim poradit, jak opatchovat a vypalit, aby to fungovalo? Dekujiii

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim,

mam problem s Crysis 2. Stahl jsem z torrentu, v 360 waves patcheru v2.1.9 jsem nacetl iso, prevedl jsem to na verzi wave2, zaskrtnul jsem keep system update a pote jako vzdy vypalil v imgburnu. Ted kdyz dam tohle divko do mechaniky, tak mi to pise, ze pred tim nez budu hrat je potreba provest update. Tak dam ok, zacne to nacitat, pise to extracting a pak update failed a chybovou hlasku cislo 3151 - 0000 - 3000 - 0902 - 8007 - 001B. Nevite prosim, v cem je chyba? Jinak dash uz jsem updatoval, kdyz jsem si koupil Kinect.. Muzete prosim poradit, jak opatchovat a vypalit, aby to fungovalo? Dekujiii

Ano, vieme! Ale ty asi nevies este (aj ked si tu reg. od oct.2008!), ze ked patchujes hru na nizsie wave, tak update dashboardu uz neurobis z DVD!!! Stiahni si DB 12625 a updatni cez USB! http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx

Odkaz ke komentáři

• 0
Jak jsem psal, dash jsem updatoval uz davno.. Tim to neni.. Netusim jaky update to po me chce..

A vyskusal si stiahnut ten 12625 a cez USB skusit updatnut? Alebo len tak pises, bez vyskusania?

Mas v konzole DB 12625 s avatarmi??? (ak by si nahodou nevedel kde mas pozriet verziu DB, tak: Settings/System info a v nom 2.0.xxxxx.0)

Aby si vedel, tak z hry to chce updatnut DB 12625, pretoze to vyzaduje hra. Ale ako som uz pisal: z patchnutej hry na nizsie wave to uz neupdatne!!!

Ale rob si ako chces :lol:

P.S.: tak este raz: http://support.xbox.com/sk-sk/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy

Odkaz ke komentáři

• 0

Omlouvám se za moji poněkud přehnanou reakci. Pro upřesnění tedy - potvrzuji, na flashku jsem do rootu nakopíroval ten dash stažený z webu microsoftu, dal do xboxu a resetoval. Nic se nedělo, nenaběhlo nic. Akorát teď se dívám.. Když jsem poprvé vložil ten disk s crysis do mechaniky a potvrdil to, že chci provést update, tak to nejdříve najelo, poté se resetoval xbox a pak se mi objevila ta chybová hláška s tím číslem chyby, který jsem psal v prvním postu. A teď když přihlásím svého avatara, tak je místo něj jen silueta. A další změna, které jsem si všiml - předtím, než se provedla ta aktualizace nepovedená z toho dvd crysis, tak mi fungovalo CoD black ops, teď mi to pokaždé když ho chci spustit napíše pouze to, že dvd je nečitelné.

Odkaz ke komentáři

• 0
Omlouvám se za moji poněkud přehnanou reakci. Pro upřesnění tedy - potvrzuji, na flashku jsem do rootu nakopíroval ten dash stažený z webu microsoftu, dal do xboxu a resetoval. Nic se nedělo, nenaběhlo nic. Akorát teď se dívám.. Když jsem poprvé vložil ten disk s crysis do mechaniky a potvrdil to, že chci provést update, tak to nejdříve najelo, poté se resetoval xbox a pak se mi objevila ta chybová hláška s tím číslem chyby, který jsem psal v prvním postu. A teď když přihlásím svého avatara, tak je místo něj jen silueta. A další změna, které jsem si všiml - předtím, než se provedla ta aktualizace nepovedená z toho dvd crysis, tak mi fungovalo CoD black ops, teď mi to pokaždé když ho chci spustit napíše pouze to, že dvd je nečitelné.

Black Ops, MW2 a Halo reach maju ochranu AP2.5, ktora sa aktivuje od DB 12625...tak preto ti doteraz isli.

Ked mas iba siluetu avatara, tak si musis updatnut 12625 z xbox.com cez USB, CD, DVD, aby ti hru vyzadujucu 12625 spustilo...

1. USB flashku mas vo FAT32?

2. stiahnuty DB si rozbalil a priecinok "System update" si kopiroval na USB flashku?

3. mas HDD, alebo dostatok miesta pre DB 12625 aj s avatarmi

4. este je mozne pred updatom DB urobit vymazanie moznych chyb v DB v konzole: Pri vypnutej konzole drzat to male tlacidlo ")))" na konzole a zapnut konzolu, pricom drzat stale to "sync" tlacidlo az kym nenabehne DB. A potom updatnut DB 12625 cez USB, CD, DVD (aj prepisovatelne).

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky moc, teď už to jede.. Problém byl asi v tom dashi, updatoval jsem to a crysis jde.. Akorát jak píšeš, nejede mi ani MW2 ani BlackOps.. Takže nevím, jaký jsem měl předtím dash, když jsem ho updatoval tak, aby mi šel kinect.. Po tomhle updatu mi normálně běžel jak black ops, tak MW2.. Akorát mi pak nešlo NFS nové.. Celé divné..

Odkaz ke komentáři

• 0

no, ono si staci procist par clanku zde a vysvetleni najdes a zrovna ohledne toho dash 12625 zde je kazdej treti den dotaz bych rek, ale hlavne ze uz fakcis.

Jen ti uz nepojedou hry jako prave Black ops, MW2, Halo reach protoze mas stary CFW a myslim ani nepomuze je projet patcherem a vypalit

Odkaz ke komentáři

• 0
No právě.. vědět to, tak na crysis prdím a dál užívám MW2 a Blackops.. MW2 v cooperate modu je nepřekonatelný..

Myslel som, ze v tomto si mal prehlad...dost sa to tu o tom popisalo, ved aj tu je to uvedene (s LT+ a patchom isa v abgx funkcne aj hry s AP2.5): http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software

Odkaz ke komentáři

• 0
no, ono si staci procist par clanku zde a vysvetleni najdes a zrovna ohledne toho dash 12625 zde je kazdej treti den dotaz bych rek, ale hlavne ze uz fakcis.

Jen ti uz nepojedou hry jako prave Black ops, MW2, Halo reach protoze mas stary CFW a myslim ani nepomuze je projet patcherem a vypalit

Tyhle hry mu pojedou, ale musí je znovu projet ABGX a vypálit, nejede mu to, protože když si to vypaloval, ABGX mu neopatchoval AP25, takže pokud erwe chce hrát MW2 tak ať to projede v ABGX a vypálí.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tyhle hry mu pojedou, ale musí je znovu projet ABGX a vypálit, nejede mu to, protože když si to vypaloval, ABGX mu neopatchoval AP25, takže pokud erwe chce hrát MW2 tak ať to projede v ABGX a vypálí.

Myslis? Ked hry patchuje na Wave2, tak predpokladam, ze nema flash LT+ :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu