searchmen Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Pujde mi 16GB karta do PSP Slim&Lite Silver? Někdo říká že ANO (ale bude strašně pomalá), někdo říká že NE! a já nevim jestli kupovat nebo ne... Jestli Ano tak jak by se dal zvýšit výkon? Předem děkuju za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RC-Stan Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Výkon u psp nijak zvýšit nemůžeš.Ta 16 gb karta ti půje ale otázka co je to za kartu.Jakou ma přenosovou a čteci rychlost,a také záleží za kolik ta karta je.Pokud je to nějaká čína tak ti půjde chvíli ale může se stát že trefís na dobrý kus který ti půjde bez problémů.A pokud je to nějaká dražší třeba z nějakého obchodu tak se toho vůbec bát nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Četl jsem v jednom clanku ,ze 16gb karta je uz na hrane takze bych radsi volil 8gb mam ji taky a jsem spokojenej. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
searchmen
Pujde mi 16GB karta do PSP Slim&Lite Silver? Někdo říká že ANO (ale bude strašně pomalá), někdo říká že NE! a já nevim jestli kupovat nebo ne... Jestli Ano tak jak by se dal zvýšit výkon?
Předem děkuju za odpověď :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.