kasal Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Zdravim hledam lidi kdo semnou koupi hru Assassin's Creed 2 . Cena je 759Kc takze kazdej da 152Kc. http://www.youtube.com/watch?v=mVWhWsgHzKM&feature=related Mam kreditku takze muzu zaplatit ja :D :arrow: Seznam 1. vaok-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Já to mám koupené ,tak jestli chceš tak mi napiš pm , když mi pošleš 100 na účet ,tak tě to nechám stáhnout. Ještě dotaz jaký máš download? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 já do toho jdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 bouzel ja uz mam stazeno diky bamien :D skus mu napsat treba jse dohodnete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 trochu predrazene :( za 300.- je disková edice co máš v ruce toto je na prd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 a kde ji za tu cenu seženeš? :D já viděl assassina nejlavněji za 600 (nového), ale je pravda ze diskova edice se muze dal prodat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Třeba zde na fóru v sekci prodám, je v jednom horním topiku AC 2 GOTY za 379,- a to nová !!! Myslím od uživatele Mirod nebo nějak tak... Ale určitě i jinde za tuto cenu seženeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 ma jeste nekdo volny slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.