Blooman Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Na psp mam 6.35 mina no sukiri který spouští 6:35 Pro.. Prostě zapnu mina no sukiri hodí mě to do Xmb a spusím iso loader... a hraju.. Poslední dobou mě to do xmb nehodí a psp se vypne.. co s tím? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Myslím že by nebylo na škodu udělat restore, případně přeformátovat kartu btw. proč nepoužíváš podepsanej CFW 6.35 PRO-B3?? To co používáš ty je už "pravěk" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 me v tyhle situaci pomahalo vyndat z mechaniky UMD a vypnout/zapnout UMD cache. nicmene na Sukkiri exploit kaslat, stahni si neco co je podepsany, treba ten 6.35PRO-B funguje krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Na psp mam 6.35 mina no sukiri který spouští 6:35 Pro..
Prostě zapnu mina no sukiri hodí mě to do Xmb a spusím iso loader... a hraju..
Poslední dobou mě to do xmb nehodí a psp se vypne.. co s tím?
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.