Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2


Kapr

Recommended Posts

Myslim ze to tady nikde neni...jen na X360 a PS3...ale prece jen je to hlavne hra na PC(i kdyz ted uz ne) tak co kdo to tady hrajete na PC? ja teda musim rict ze cim me hra na PC(normalni ne beta)hodne prekvapila je optimalizace...a cim hodne zklamala...je ze je to konzolovej port :( nemel jsem teda jeste moznost hrat DX11 ale jak na tak na to koukam na PC /Xku /PS3...zda se mi to skoro vsude stejny :D nehlede na to ze moc nevidim rozdil mezi Hracem a Hardcore nastavenim :D ja to hraju na notebooku na 800X600 na Hrace....a vubec si nemuzu stezovat...hejbe se to krasne zadny lagy nebo tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to hrál nejdříve na xku a pak jsem si to koupil na PC a rozdíly vidět jdou, ale mezi nastavením advanced a hardcore jsem si taky nevšiml moc rozdílů, snad v FPS :D a zdálo se mi, že v HC to bylo víc nasvícené, možná až moc. hra se mi líbí, nepřinesla nic nového, ale moje očekávání splnila do puntíku, takže spokojenost :) nanosuit poskytuje spoustu příležitostí pro taktiku a i když ve dvojce jsou možnosti postupu omezenější než v prvním díle, kde bylo prostoru mnohem více, i tak se dá slušně využít jeho potenciál. hlavně v MP, jsem příležitostný hráč a hraju na ovladači s xka a full hd televizi 2 metry od sebe a co nezvládám v přesné střelbě, doháním v taktice a to se mi líbí, že i méně zruční hráči můžou mít výhodu, když zapojí vhodnou taktiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo... hra mě taky velmi překvapila optimalizací.. vůbec sem nečekal že můj PC v takové kvalitě zvládne tu hru. MP mě nějak moc nebaví... zdá se mi to už teď všechno stejný.. uvidíme jaký bude ten MP v BF3. Taky se mi moc líbí soundtrack u hry... Hans Zimmer se předvedl jako vždy na jedničku. Jo a ty rozdíly mezi grafickýma profilama mi přišly odlišný akorát v zaostřenosti textur a hlavně vyhlazování.. jinak tam mezi hráčem a hardcorem nevidím nějaké extra rozdíly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu