Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Velky problem na jinčím forum. prosím odpovězte

KOSScz

Otázka

Zdravím vým že to tu moc nepatří tak se předem omlouvam.

byl jsem regnuty na pspzone.sk pod nazvem killrZ6. ale někdo tam zjistil moje hespo a admin heslo a zaspamoval to tam blbostma [mam podezřeni že to byl admin nebot by se mě mohl zbavyt. ale nic proti němu nemám...] . admin tedka vyhrožuje že tam zveřejni moji IP adresu. tak se chci zeptat. co by mi mohli přes net udělat s mím pc? a když jsem napojeny na kamošovou wifi a pujdu na svoji tak nebudou mit moji mac a tam už nepachnou tak na mě už nemužou co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Klidně ti po netu může zapálit PC, to může udělat každej, stačí do příkazové řádky napst zapalpc<mezera>ip adresu a hotovo, takže bacha na něj :D:D:D

btw pokud ty blbosti jak ty říkáš napsal admin (ikdyž docela pochybuju) tak se mu ani nedivím, z tebe by rozbolela hlava i aspirin

Teď trochu vážnějc, pokud si tam opravdu ty kravity nepsal ty (admin si to může zjistit, určitě tam mají log z jakejch ip adres se přihlašuješ) tak mu normálně napiš omluvu, vysvětli mu všechno a určitě se nějaké řešení najde...

Odkaz ke komentáři

• 0

Raczek> no admin mi tam dal hnet samozřejmě ban. a už jsem jim napsal vysvětlení na pspzone@pspzone.sk notak ale ještě nic. a ban mi přišel asik po chvilce co sjem koukl na forum :-( ale jinak mě ted napadlo že to mohl udělat někdo kdo ma přístup k heslům. jestli vůbec něco maj. a to bylo udělane během 2-3 hodin. a ja tam sotva umim udělat newsku za 10 minut. tak to nechápu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu