skenerz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Ahoj, mám usb harddisk určený k počítači, a když jsem ho připojil k xbox 360 tak mi zněj funguje jen 16gb, jak udělám aby z něj fungovalo všech 150gb ? Nějaký hack existuje ? Nebo návod video ? A pokud ano musím mít hecklý xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Je to omezení od MS - víc než 16 GB nejde žádným způsobem . Je to asi logicky kvůli tomu , aby jsme museli kupovat jejich originální HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Takže žádný heck, nic není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Prosím, někde jsem čet že to nějak de, jen si nepamatuju adresu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Prosím, někde jsem čet že to nějak de, jen si nepamatuju adresu... Jo já taky o tom vím.a i jsem to četl.ale nevím jestli to bylo tady a nebo jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Jo já taky o tom vím.a i jsem to četl.ale nevím jestli to bylo tady a nebo jinde tak našel jsem tito,jestli to zvládneš tak semnou taky počítej http://console-forum.net/archive/index.php/t-43846.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 tak našel jsem tito,jestli to zvládneš tak semnou taky počítejhttp://console-forum.net/archive/index.php/t-43846.html Přečetl jsi si alespoň to co jsi mu poslal , když mu to radíš ? On psal jestli jde použít USB ( externí ) HDD k PC . To co jsi mu poslal je návod na použití jiného HDD místo originálního do rámečku a nebo s použitím redukce . Ale připojením ne do USB , ale do zásuvky místo originálního MS HDD . Z USB externího HDD jde použít jen 16 GB jak jsem psal a nejde to žádným způsobem rozšířit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Takže hack neni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 externe holt muzes vyuzit max 16GB a je, hack neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skenerz
Ahoj, mám usb harddisk určený k počítači, a když jsem ho připojil k xbox 360 tak mi zněj funguje jen 16gb, jak udělám aby z něj fungovalo všech 150gb ? Nějaký hack existuje ? Nebo návod video ? A pokud ano musím mít hecklý xbox ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.