bnq Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Nazdar.nevíte jestli de dat naky textovy dokument do psp?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Nazdar.nevíte jestli de dat naky textovy dokument do psp?diky koukni TADY ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bnq Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 koukni TADY ;)no jo..ale ja mam 3.50FW :) .. sem mysel ze sony neco tahoveho vymyslela..hold to budu muset davat do iPodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 to by bylo dobre kdyby tam sel text :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 pokud nemas CF tak to jde pres web prohlizes ... musis zadat presnou adresu na karte do adrey a nejak se to spusti ... uz nevim jak je to presne ... mozna si vzpomene nekdo z fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 to by bylo dobre kdyby tam sel text :shock: delas jako by v bookru nesel :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 delas jako by v bookru nesel :roll: nj ale ne na FW 3.50 .:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 no jo..ale ja mam 3.50FW :) .. sem mysel ze sony neco tahoveho vymyslela..hold to budu muset davat do iPodu omg co děláš na 3.50oficial...já myslel že kámoš je jedinej bl*ec:D šupem na CFW!! je to několikrát lepší než origoš FW...a nemusíš utrácen za hry můžeš kupovat příslušenstvý:) SRY ZA OT!!!:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 musis mi cf ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 .txt subory sa daju prezerat na hocijakom PSP............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 .txt subory sa daju prezerat na hocijakom PSP............ presne pres internet browser zejo? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 presne pres internet browser zejo? :) no já myslim že jo...když tam se dá otevřít hodně souboru...např můj oblíbený swf:P stačí do adresy napsat file:/ (místo ms0:/ nebo v pc F:/) a cestu k souboru + koncovku např: File:/mojeknihy/seznam.txt File:/flashgames/letadla.swf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bnq
Nazdar.nevíte jestli de dat naky textovy dokument do psp?diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts