snake33 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Ahoj nemůžu se připojit k live - není to ban? Neustále to po mě chce upravit údaje o VISA kartě. Xbox LIVE Funkční a v provozu Trh Xbox LIVE Marketplace Funkční a v provozu Účet Dočasné přerušení služby Uživatelé mohou zaznamenat potíže s následujícími službami: Users may experience issues using the license transfer utility on xbox.com. Víme o tomto problému a pracujeme na jeho vyřešení. Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za trpělivost. ----------------------------------------------- I když údaje opravím, je to stejné - nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 tohle se mi stalo, kupoval jsem gold pres kreditku, nevedel jsem ze se to kazdy mesic bude obnovovat a kdyz jsem nemel na ucte money tak jsem se taky na livko nepripojjil, musel jsem volat na podporu to mesicni clenstvi zaplatit a pak to obnovovani zrusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Děkuji, něco takového jsem si myslel - přesně můj problém. A kde se do dá pak zrušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 no kdyz zavolas s MS support tak ti to zrusi, ale to uz psal petr.voltr jestli jsi necet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj nemůžu se připojit k live - není to ban? Neustále to po mě chce upravit údaje o VISA kartě.
Xbox LIVE
Funkční a v provozu
Trh Xbox LIVE Marketplace
Funkční a v provozu
Účet
Dočasné přerušení služby
Uživatelé mohou zaznamenat potíže s následujícími službami:
Users may experience issues using the license transfer utility on xbox.com.
Víme o tomto problému a pracujeme na jeho vyřešení. Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za trpělivost.
-----------------------------------------------
I když údaje opravím, je to stejné - nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.