Wesley.Borland Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Mám 3.02OE-A chtěl jsem si dát novy upgrade firmware, ale nejde mi to...po stazeni novejsiho firmware mi to napise chybu kdyz dam upgrade...nevim co delam spatne...taky je mi zahadou proc mam misto GAME15 jenom GAME i kdyz mam 3.02OE-A poradte mi pls nekdo.. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wesley.Borland Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 hlasi to chybu 8002014C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 k te slozce musis vzit 1.moznost Formatujes kartu v PSP 2.moznost vytvoris si je ;) PS je to slozka GAME150 ne GAME15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wesley.Borland Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 takze to mam prejmenovat...?tim to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 musis mit na karte v PSP/ složku GAME, GAME150 a GAME302 (to je podle tveho fw) a do složky GAME150 daš soubory na ug na lepší cf doporučuju 3.52 m33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wesley.Borland
Mám 3.02OE-A
chtěl jsem si dát novy upgrade firmware, ale nejde mi to...po stazeni novejsiho firmware mi to napise chybu kdyz dam upgrade...nevim co delam spatne...taky je mi zahadou proc mam misto GAME15 jenom GAME i kdyz mam 3.02OE-A
poradte mi pls nekdo..
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts