taxik Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdarec, Já ***** vymazal flash1 a vypnul PSP.No PSP teď nejde zapnout takže to chci reklamovat. Postoval sem to i zde: Ahojte, mám Software problém s PSP. Zasahoval sem do flash1 a zníčil jí takže nejde teĎ PSP spustit :( CZC.CZ píše že nepříjíma reklamace: vypršením záruční lhůty mechanického poškození, neodborné instalace, neodborného zacházení či obsluhy, zanedbání běžné péče pokud byly vady způsobeny počítačovými viry pokud se závada projevuje pouze u software, u kterého není odběratel schopen doložit legální způsob nabytí používání zboží v podmínkách, které neodpovídají svými parametry prostředí, pro které jsou určeny, nebo jiným parametrům stanoveným výrobcem zboží bylo poškozeno živly, nebo výpadkem elektrické sítě zboží bylo poškozeno nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci ----------------------------------- Nevím co mám říct u reklamace, každopádně bych to chtěl reklamovat ikdybych dostal FW 6.37. Thx for help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Flash1 ? já sem mazal,drbal,hrabal se v Flash1 a nic se nestalo - Flash1 jen ukládá uživatelský nastavení - Jméno,homepage atd. - když něco vymažeš naskočí BSOD - což jde opravit - viz. muj návod na FontMod bez zásahu do Flash0 - http://console-forum.net/tema/105117-tut-6-20-fontmod-zmena-fontu-na-3xxx-2xxx-a-go?highlight=fontmod - Zasáhl jsi do Flash1,upravil si soubory,a načítal se ti Font z MS,když s ivyndal MS a zapnul PSP,v Flash1 bylo nastavený načítání z MS a protože tam nebyla,nebylo možný načíst XMB,a tak si zmáčkl při BSOD tlačítko O a opravilo se ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Flash1 ? já sem mazal,drbal,hrabal se v Flash1 a nic se nestalo - Flash1 jen ukládá uživatelský nastavení - Jméno,homepage atd. - když něco vymažeš naskočí BSOD - což jde opravit - viz. muj návod na FontMod bez zásahu do Flash0 - http://console-forum.net/tema/105117-tut-6-20-fontmod-zmena-fontu-na-3xxx-2xxx-a-go?highlight=fontmod - Zasáhl jsi do Flash1,upravil si soubory,a načítal se ti Font z MS,když s ivyndal MS a zapnul PSP,v Flash1 bylo nastavený načítání z MS a protože tam nebyla,nebylo možný načíst XMB,a tak si zmáčkl při BSOD tlačítko O a opravilo se ti to No vymazal sem flash1 a dal svojí starou zálohu.Změnil sem si Témata atp. resetl sem PSP pomocí "VSH" a zase tam bylo originál téma, tak sem dál reset to defeaults a napsalo to BSOD (modrou obrazovku) chtěl sem dát "O" ale nešlo to seklo se to vyndal sem baterku.A voila semi-brick....Nevíte co s tím ? Že by nemuselo do opravny ? EDIT: Teď jsem si popovídal s vývojařem Kucik Mods a ten povýdal že při vymazání flash1 či totálním nahrazení dojde k semibricku.... Proto nezasahujte do žádné NAND paměti....Dopadnete jako já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ty si měl 6.35 že? Jinak,já sem to podstoupil několikrát,a Semi-Brick to nebyl,nahrazoval jsem nějaký reg. soubory pro načítání fontu místo z Flash0 na MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ty si měl 6.35 že? Jinak,já sem to podstoupil několikrát,a Semi-Brick to nebyl,nahrazoval jsem nějaký reg. soubory pro načítání fontu místo z Flash0 na MS Ano, takže nemůžu naject do Recovery Menu,držte palce at mi to hlavně reklamujou a nedaj FW 6.37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
taxik
Zdarec,
Já ***** vymazal flash1 a vypnul PSP.No PSP teď nejde zapnout takže to chci reklamovat.
Postoval sem to i zde:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.