Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s připojením přes wifi routr

metrix.m

Otázka

dnes jsem si koupil router ASUS WL-520gC a nažil se ho nastavit ale nějak to nejde proto prosím vás aby jste mi pomiohli

doma mám připojení od OVfree.net což je wifi ...z antény mi jde doma do StraightCore což je něco mezi switchem a routrem.

router jsem podle manuálu nastavil napsal jsem heslo a ssid vše v pořádku problém nastávává v tom když připojím do wan portu kabel který předtím vedl do pc(zkoušel jsem křížený i přímy) a do lan portu kabel do PC. wifi jsem taky nespustil na PSP.. píše to chybu s dns tak nevim kde nebo jak mam nastavit IP

tak pls pomozte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
dnes jsem si koupil router ASUS WL-520gC a nažil se ho nastavit ale nějak to nejde proto prosím vás aby jste mi pomiohli

doma mám připojení od OVfree.net což je wifi ...z antény mi jde doma do StraightCore což je něco mezi switchem a routrem.

router jsem podle manuálu nastavil napsal jsem heslo a ssid vše v pořádku problém nastávává v tom když připojím do wan portu kabel který předtím vedl do pc(zkoušel jsem křížený i přímy) a do lan portu kabel do PC. wifi jsem taky nespustil na PSP.. píše to chybu s dns tak nevim kde nebo jak mam nastavit IP

tak pls pomozte

mas spusten DHCP server ? na jake IP je WAN? Jak mas nastaven WAN? mas to nastavene jako direct connect jen pres IP? Nemas tam nejaky hovadiny typu ADSL ? .. taky se to muze stat, ze mas proste blbe nastaveny WAN..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu