Eldo Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdravim, mam problem, kdyz dam do xka Bulletstorm, hra se zacne spoustet, ale vybehne hlaska o updatu Dashboardu, dal jsem neupdatovat. Nevite nekdo co s tim? Hry hraju pres aktivacni disk a treba Dead Space 2 mi jelo v poho predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 A co zkusit updatovat, von tam ten update není jen tak z prd*le Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eldo Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Cetl jsem tady kdesi na forku, ze maj ty updaty nakou novou ochranu ci co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Cetl jsem tady kdesi na forku, ze maj ty updaty nakou novou ochranu ci co Pokud nepatchuješ na nižší wave , tak můžeš updatovat DB na 12625 z DVD , nebo také z flešky . Potom ti to pojede normálně . Žádná nová ochrana tam není - jen nutnost vyššího DB 12625 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eldo
Zdravim,
mam problem, kdyz dam do xka Bulletstorm, hra se zacne spoustet, ale vybehne hlaska o updatu Dashboardu, dal jsem neupdatovat.
Nevite nekdo co s tim? Hry hraju pres aktivacni disk a treba Dead Space 2 mi jelo v poho
predem diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.