Eldo Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Zdravim, mam problem, kdyz dam do xka Bulletstorm, hra se zacne spoustet, ale vybehne hlaska o updatu Dashboardu, dal jsem neupdatovat. Nevite nekdo co s tim? Hry hraju pres aktivacni disk a treba Dead Space 2 mi jelo v poho predem diky Citovat
0 Raczek Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 A co zkusit updatovat, von tam ten update není jen tak z prd*le Citovat
0 Eldo Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Cetl jsem tady kdesi na forku, ze maj ty updaty nakou novou ochranu ci co Citovat
0 toro Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Cetl jsem tady kdesi na forku, ze maj ty updaty nakou novou ochranu ci co Pokud nepatchuješ na nižší wave , tak můžeš updatovat DB na 12625 z DVD , nebo také z flešky . Potom ti to pojede normálně . Žádná nová ochrana tam není - jen nutnost vyššího DB 12625 . Citovat
Otázka
Eldo
Zdravim,
mam problem, kdyz dam do xka Bulletstorm, hra se zacne spoustet, ale vybehne hlaska o updatu Dashboardu, dal jsem neupdatovat.
Nevite nekdo co s tim? Hry hraju pres aktivacni disk a treba Dead Space 2 mi jelo v poho
predem diky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.