pokart Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Zdravíčko, stáhnul jsem si tuto hru a když ji chci spustit, tak mi řekne, že mám aktualizovat na 3.56 (což samozřejmě nemůžu). Zkoušel jsem i stáhnout nový Eboot a nahradit jej a také jsem přepsal param.sfo na 3.55, ale pak jak jsem chtěl spustit hru, tak mi to říkalo, že jsou poškozená data. Nevíte, co s tím? Citovat
xidex Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 taky mam problem spustut hru pise mi to hlasku (nemuze spustit hru z bd)nevite co stim?? Citovat
kurtt Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 Máte to mít origo warez šmejdi!! Citovat
WICKERMAN1468625268 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2011 Hehh, dobře Vám tak, stejnak nejste pořádní hráči Golfu, ta gamesa je na Vás moc těžká, takže chceš jen vidět jak to vypadá a pak to smažeš, bojíš se vyhozenejch prachů tak sosáš což se = Nehraješ :D Hodně štěstí při sraní se s tím, jak hru spustit, aby Vám bedna shořela :cheesygrin::):wohow::D Citovat
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2011 Ta hra je tezka jak prase,jen si kupte origo a pak ji vyhodte__!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.