zlovkvetinaci Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Hledám 4 lidi, kteří mají rádi jednoduché, oldschoolové, originální a oddechové hry pokud možno s offline multiplayerem. Konkrétně mám na mysli senzační sérii her Pixel Junk. A hříčku Mushroom Wars. Dema si můžete stáhnout na PSN a sami posoudit. Výhledově by jsme s nákupem podobných her (Plants vs Zombies, Super Stardust HD...) mohli pokračovat. Opravte mě jestli se mýlím, ale ceny jsem našel takovéto: PixelJunk Racers - 215 Kč PixelJunk Eden - 215 Kč + DLC - 80 Kč PixelJunk Monsters 135 Kč DLC - 80 Kč PixelJunk Shooter - 215 Kč PixelJunk Shooter 2 - 215 Kč Mushroom Wars bundle - 300 Kč (obsahuje všechny DLC) Dohromady to dělá 1455 Kč při pěti lidech by to bylo na jednoho jen 291 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 sel bych asi do toho :) asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Nikdo další by zájem neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.